Dienstverlening

Werving & Selectie

U kunt uw werving & selectie proces geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan Match!
Uw zoekvraag is daarbij mijn uitgangspunt. Match! maakt gebruik van de nieuwste recruitmenttechnieken en kanalen om de beste kandidaten in beeld te krijgen.
Samen met u wordt, specifiek voor uw organisatie en vacature, een werving & selectie plan op maat gemaakt.

 

Kiest u ervoor een deel van het proces uit te besteden, dan zou dat een of meerdere van onderstaande werkzaamheden kunnen zijn:

Vacaturetekst opstellen

Een sprekend en aantrekkelijk functieprofiel is hét uitgangspunt en belangrijk om de beste kandidaten aan te trekken.

Inzet multimedia (sourching)

Er zijn vele mogelijkheden om een vacature onder de aandacht te brengen van potentiele kandidaten. Vandaag de dag vormen online media immers een belangrijke bron om kandidaten te vinden.

Match kijkt samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en welke (mix van) specifieke kanalen en middelen voor uw vacature het meest waardevol zijn.

(Online) zoeken naar de beste kandidaat (searching)

Voor 70% van de vacatures is persoonlijke benadering essentieel in de werving. Match! zoekt en benadert (online) actief de beste kandidaten, door middel van ons netwerk, het doorzoeken van databanken en social media.

CV selectie

Uit alle ontvangen cv’s maken we een eerste selectie op basis van de benodigde specificaties en vaardigheden

Telefonisch interview

De geselecteerde kandidaten worden telefonisch benaderd om de vacature en het cv te bespreken, maar ook de juist persoon achter het cv beter te leren kennen. Bij een positief telefonisch gesprek, zal meteen een afspraak worden gemaakt voor persoonlijke kennismaking.

Persoonlijk interview

Het persoonlijk interview kan samen met u of alleen door Match gevoerd worden. Alle kandidaten en vervolgstappen worden uitvoerig nabesproken.

 

Assessment

Indien gewenst kan een assessment worden ingezet.

Referenties navragen

Indien gewenst kunnen er referenties worden opgevraagd.